Buradasınız

2015 Yılı Adana Vergi Rekortmenleri Ödül Töreni

2015 Yılı Adana Vergi Rekortmenleri Ödül Töreni

27. Vergi Haftası etkinlikleri çerçevesinde, 2015 yılında verilen beyannamelere göre sıralamaya giren kurumlar vergisi ve gelir vergisi mükellefleri için “Adana Vergi Rekortmenleri Ödül Töreni” düzenlendi.

Törene, Adana Valisi Mustafa BÜYÜK, Büyük Şehir Belediye Başkan Vekili Ramazan AKYÜREK, Gelir İdaresi Daire Başkanı İlhan KARAYILAN, Küçük ve Orta Ölçekli Mükellefler Grup Başkanı Adem TOKSÖZ, Adana Defterdarı Metin OTAK, Adana Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Atila MENEVŞE, Adana Hacı Sabancı Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Bekir SÜTCÜ, Adana Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Şahin BİLGİÇ, kamu kurum ve kuruluşları yöneticileri, sivil toplum kuruluşları temsilcileri, Vergi Dairesi Başkanlığımızın yönetici ve çalışanları katılmıştır.

Törende ayrıca, Adana Esnaf ve Sanatkârlar Odası, YMM Odası, SMMM Odası, Ticaret Odası, Ticaret Borsası ve Sanayi Odasının en kıdemli üyelerine ticari faaliyetleri çerçevesinde ülke ekonomisine katkıları ve vergisel ödevlerin yerine getirilmesi hususunda göstermiş oldukları hassasiyetlerinden dolayı teşekkür ödülleri verilmiştir.